Verdict în dosarul Poşta Română. Tudor Chiuariu, achitat, iar Mihai Toader, fostul director, condamnat la şase ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dosarul în care era investigată frauda din interiorul Poştei Române a fost finalizat de judecătorii Curţii Supreme. Magistraţii au hotărât ca fostul director al Companiei Naţionale Poşta Română, Mihai Toader, să fie condamnat la şase ani de închisoare.

Potrivit deciziei de marţi a instanţei supreme, Mihai Toader, fostul directorul general al Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR), a fost condamnat la şase ani de închisoare cu executare, în dosarul privind terenul atribuit Poştei, în timp ce, fostul ministru al Justiţiei, Tudor Chiuariu, a fost achitat  în dosarul referitor la avizarea consultativă a HG 377/2007 privind terenul din Calea Victoriei 133-135.

Zsolt Nagy, fost ministru al Comunicatiilor, a primit 3 ani si jumatate de inchisoare cu suspendare,

Totodată, instanţa l-a condamnat şi pe Andrei Marinescu, directorul executiv al Direcţiei de Dezvoltare Strategică al CNPR, la cinci ani şi jumătate de închisoare, iar pe Emanoil Lepădatu, directorul economic executiv al CNPR, la cinci ani de detenţie.

Ioan Folfă, administratorul societăţii Topcadex 99, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendarea executării pedepsei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite