UPDATE Maşini incendiate. Suspecţi audiaţi în cazul piromanilor care au dat foc celor 13 autoturisme din Sectorul 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe persoane sunt audiate la Secţia 25 Poliţie în cazul celor 13 autoturisme incendiate în cartierul Drumul Taberei noaptea trecută. 13 maşini şi o motocicletă au ars în noaptea de marţi spre miercuri în două parcări diferite situate la 100 de metri una de cealaltă. Potrivit martorilor, focul ar fi fost pus în jurul orelor 4 dimineaţa de o persoană care a aruncat sticle incendiare sub maşini.

UPDATE 11.30 Surse din Poliţie au declarat pentru adevărul.ro că mai mulţi suspecţi identificaţi în acest caz au fost duşi astăzi la Secţia 25 de poliţie pentru audieri.

„Există şi câţiva martori care au fost chemaţi la audieri. Nu vorbim despre maşini de lux, toate sunt sub 3000 de euro. Din datele anchetatorilor, focul a fost pus iniţial la patru maşini, după care s-a extins la celelalte“, potrivit aceloraşi surse.

UPDATE Potrivit ultimelor informaţii în total 13 autoturisme au fost incendiate. Dintre acestea opt au fost distruse total de flăcări. Toate maşinile aparţineau unor persoane fizice, iar anchetatorii spun că nu toţi proprietarii aveau asigurări.

Anchetatorii care au ajuns la faţa locului spun că maşinile incendiate se aflau în două parcări diferite situate la circa 100 de metri una de cealaltă.

Pompierii şi poliţiştii aflaţi la faţa locului fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele izbucnirii incendiului. Potrivit acestora, ar putea fi vorba despre un piroman.

Ştire în curs de actualizare. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite