UPDATE Jurnalistul Cătălin Striblea a suferit un atac cerebral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Striblea (35 de ani), realizatorul emisiunii „Ultima oră“ de la România TV, a suferit un atac cerebral în această dimineaţă. Jurnalistul a trecut cu bine peste intervenţia chirurgicală la care a fost supus.

UPDATE: . Potrivit site-ului paginademedia.ro, Cătălin Striblea a ieşit din operaţie la 15.45, iar totul ar fi decurs fără probleme.

UPDATE: Jurnalistul Cătălin Striblea, în vârstă de 35 de ani, se află în continuare în operaţie. "Suntem toţi aici, la spital, nu ştim nici noi foarte multe lucruri, dar în principiu este bine", a declarat, pentru Adevărul, realizatoarea TV, Corina Drăgotescu.

UPDATE: „Operaţiile pe creier sunt complicate, nu am pentru moment detalii. Aşteptăm să iasă neurochirurgii din sală şi în funcţie de cum doreşte şi soţia sa vă vom da mai multe detalii”, a declarat, pentru Adevărul, Florin Bica, purtătorul de cuvânt al spitalului Bagdasar- Arseni.

UPDATE: „Tot ce ştiu este că se află deja în operaţie. Nu ştiu să vă spun cât va dura, aşteptăm şi noi veşti de la soţia lui Cătălin”, a declarat realizatoarea TV, Corina Drăgotescu.

Şi Vlad Petreanu, fostul realizator B1tv  a postat un mesaj pe pagina sa de twitter:„Sunt cu gândul la Cătălin Striblea, îi doresc noroc şi însănătoşire grabnică”

Potrivit paginademedia.ro, Striblea a suferit accidentul cardiovascular la ora 4.00. Corina Dragotescu, colega sa de platou, spune că pricina acestui incident este un hematom, care i-a afectat partea stângă a corpului. „Mâna stângă şi piciorul stâng i-au amorţit“, a spus Corina Drăgotescu, care se afla lângă Cătălin Striblea la secţia de terapie intensivă chiar înainte de operaţie.

Jurnalistul Robert Turcescu a anunţat pe contul său de Twitter că Striblea „trece printr-un moment dificil“ şi că îi urează „însănătoşire grabnică“.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite