UPDATE Covasna: 11 muncitori de la o fabrică, la spital după ce s-au intoxicat cu o substanţă necunoscută

0
0
Muncitorii au fost evacuaţi după ce unii colegi s-au intoxcat cu o substanţă necunoscuta FOTO Arhivă
Muncitorii au fost evacuaţi după ce unii colegi s-au intoxcat cu o substanţă necunoscuta FOTO Arhivă

Unsprezece muncitori de la o fabrică din Sfântu Gheorghe au ajuns la spital, vineri, după ce s-au intoxicat cu o substanţă necunoscută şi au leşinat, în timp ce restul angajaţilor, aproximativ 800, au fost evacuaţi, la faţa locului fiind făcute cercetări.

UPDATE Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Sfântu Gheorghe, Nagy Demeter Istvan, a declarat că angajaţii ajunşi la spital nu sunt în stare gravă, unii dintre ei fiind ţinuţi sub supraveghere medicală, iar alţii fiind lăsaţi deja să plece acasă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna, Marius Tolvaj, 11 angajaţi de la o fabrică de volane din Sfântu Gheorghe au leşinat după ce s-au intoxicat cu o substanţă necunoscută.

Cele 11 persoane - nouă femei şi doi bărbaţi - au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe.

Ceilalţi angajaţi ai fabricii, aproximativ 800, au fost evacuaţi, activitatea fiind oprită.

La faţa locului se află specialişti de la ISU, Agenţia pentru Protecţia Mediului, Direcţia de Sănătate Publică şi Inspectoratul Teritorial de Muncă, pentru cercetări.

Mai multe - Evenimente

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite