Firma japoneză „Yazaki” face angajări la Brăila. Până acum, 1000 de persoane au aplicat pentru un post în fabrica de cablaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO adevarul.ro
FOTO adevarul.ro

Firma japoneză „Yazaki” se află în plină campani de angajări pentru fabrica de cablaje pe care o va inaugura la Brăila în toamna acestui an. Se caută personal pentru producţie, pentru funcţiile suport şi operatori cablaje.

Cei interesaţi de un loc de muncă în viitoarea fabrică sunt aşteptaţi să-şi depună CV-urile, fie direct la sediul din Brăila, situat pe Calea Călăraşilor, la fostul centru de calcul, lângă BCR, fie online, la adresa de email recruitment.yrlb@yazaki-europe.com.

"Yazaki, unul dintre cei mai importanţi producători de componente de autovehicule, a început recrutările pentru noua fabrică ce se va construi în Brăila şi va produce cablaje auto în sistem KSK (cablaj specific clientului - n.r.). Depunerea de CV-uri a început în luna noiembrie, când au fost anunţate pe un cunoscut site de recrutări online, poziţiile de ingineri pentru diverse departamente, Traineri , Resurse Umane etc.

În funcţie de experienţa fiecărui potenţial candidat, acesta va fi contactat pentru una din poziţiile vacante. Posturile pentru care se fac angajări sunt: ingineri pentru departamentul Tehnic, departamentul Industrial, cât şi pentru departamentele de Producţie, Calitate, Logistică, personal pentru Producţie (ingineri, maiştri, şefi de formaţie), personal pentru funcţiile de suport ca Resurse Umane, Financiar, Sănătate şi Securitate în Muncă şi, desigur, operatori cablaje", declară reprezentanţii "Yazaki România" pentru cotidianul “Obiectiv – Vocea Brăilei”.

Angajările se vor face gradual, pentru personalul de suport până la începutul producţiei, adică până în luna octombrie, iar pentru operatorii de cablaje până la sfârşitul anului 2016. Până la acest moment au depus CV pentru un job la viitoarea fabrică peste 1.000 de persoane, majoritatea din Brăila. "Lucrările de construcţie a fabricii se vor finaliza în octombrie 2015, când va începe şi producţia propriu-zisă. În total, un număr de 1.500 de persoane vor fi angajate până la sfârşitul anului 2016", spun reprezentanţii firmei japoneze.

În această perioadă, compania susţine interviurile pentru recrutarea de ingineri pentru posturile ce vor fi disponibile în noua fabrică, fiind interesată inclusiv de proaspăt-absolvenţi, un atuu fiind acela al cunoaşterii limbii engleze.

Compania japoneză "Yazaki" - va deschide, în acest an, o fabrică de componente pentru industria auto în oraşul nostru. Investiţia ce se ridică la peste 24 milioane euro a fost demarată deja în zona Perimetrului II al AZL Brăila, la intrarea în oraş dinspre Viziru. Dezvoltatorul imobiliar belgian - Warehouses DePauw (WDP) a concesionat acolo peste 8,5 hectare şi va construi fabrica unde îşi vor desfăşura activitatea de producţie cei de la Yazak

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite