Un șofer beat care a lovit cu mașina un copil pe trecerea de pietoni a fost dat de jandarmi pe mâna poliției

0
Publicat:

Un copil de 14 ani a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni din București. Șoferul a fost interceptat de doi jandarmi, care i-au luat cheile de la mașină și au solicitat un echipaj de poliție rutieră.

Cei doi jandarmi l-au interceptat pe șofer. FOTO Jandarmeria Română
Cei doi jandarmi l-au interceptat pe șofer. FOTO Jandarmeria Română

În această după-amiază, în jurul orei 16.00, Mihai și George, în timp ce se deplasau către casă, au observat, la trecerea de pietoni din sectorul 5, un copil de aprox. 14 ani, întins pe trecerea de pietoni, care încerca să se ridice”, precizează Jandarmeria Română, într-o postare pe Facebook.

Jandarmii au observat agitație în rândul pietonilor din zonă, s-au oprit și au interceptat conducătorul unui autovehicul care oprise la aproximativ 50 m de locul incidentului.

Șoferul mirosea a alcool

Având suspiciuni că acesta din urmă a lovit minorul, observând că prezenta halena alcoolică și dificultăți de orientare, i-au luat cheile de la mașină și documentele de identitate.

Minorul nu necesita acordarea de prim-ajutor, dar acuza dureri în zona membrelor și gâtului, motiv pentru care colegii noștri au solicitat sprijinul unei ambulanțe și al unui echipaj de poliție rutieră. Totodată, s-a luat legătura cu tatăl minorului, care s-a prezentat de îndată la fața locului și a exprimat acordul ca ambulanța să transporte copilul la spital, pentru investigații amănunțite”, mai precizează Jandarmeria Română.

Polițiștii Brigăzii Rutiere au confirmat faptul că șoferul în cauză avea alcoolemie în concentrație de 0.53 în aerul expirat, motiv pentru care au fost întocmite actele necesare continuării cercetărilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite