Pieton rănit de o mașină care ajuns pe trotuar după impactul cu un alt autovehicul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două mașini s-au izbit miercuri în Capitală. Unul dintre autovehicule a ajuns pe trotuar. Un bărbat în vârstă de 42 de ani, pieton, a fost accidentat de una dintre mașini.

Poliția a fost sesizată la 112. FOTO Facebook Poliția Română
Poliția a fost sesizată la 112. FOTO Facebook Poliția Română

Brigada Rutieră a fost sesizată în jurul orei 15.35, prin intermediul SNUAU 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe Șoseaua Giurgiului.

„Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 55 de ani care se deplasa pe Șos. Giurgiului, la intersecție cu Str. Anghel Nuțu, a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani. În urma impactului, unul dintre autovehicule a pătruns pe trotuar, unde a accidentat un pieton și a lovit un stâlp de iluminat stradal”, precizează Brigada Rutieră București

Pietonul rănit, un bărbat în vârstă de 42 de ani, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatele drugtest și alcooltest, rezultatele fiind negative.

„În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație”, a explicat Brigada Rutieră.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite