Cine sunt cei trei tineri uciși de un șofer beat de 19 ani pe DN1. Mașina ar fi avut o viteză foarte mare VIDEO

0
Publicat:

Tragedia din stațiunea 2 Mai s-a produs aproape la indigo pe DN1, în județul Alba. Diferența este că șoferul nu era drogat, ci avea o alcoolemie uriașă.

Cei trei tineri aveau între 18 și 25 de ani FOTO alba24/ Facebook
Cei trei tineri aveau între 18 și 25 de ani FOTO alba24/ Facebook

Trei tineri au fost uciși de un șoferul în vârstă de 19 ani. Aceștia au fost sâmbătă noapte pentru a petrece în clubul Mira din Alba Iulia, iar apoi s-au întors spre casă.

La un moment dat au vrut să meargă la o benzinărie din apropiere pentru a mai lua câteva lucruri, a declarat un prieten al acestora, citat de alba24.ro. Cei trei tineri făceau parte dintr-un grup de șase persoane.

Șoferul locuiește aproape de locul tragediei și ar fi avut o viteză foarte mare în momentul impactului. Era noaptea, înainte de ora 04.00 și, cel mai probabil, având în vedere și efectele alcoolului, nu a văzut grupul de șase persoane care se deplasa pe marginea drumului.

Cei trei au fost loviți în plin de șofer, și aruncați zeci de metri pe drum și câmp. Mașina șoferului beat a și-a continuat drumul pentru circa 200 de metri și s-a oprit într-un șanț.

Cei trei tineri decedați sunt Bogdan Stinea (17 ani), Patrick Adrian (25 de ani) și Daniel Doru (18 ani), toți din localitatea Sântimbru Fabrică, parte componentă a comunei Sântimbru.

Imagine de la locul accidentului FOTO alba24.ro
Imagine de la locul accidentului FOTO alba24.ro

„În noaptea de 27 august 2023, în jurul orei 3.30, un tânăr de 19 ani, din localitatea Oiejdea, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 1, la ieșirea din localitatea Sântimbru, în apropierea unei stații de alimentare cu carburant, ar fi surprins și accidentat un grup de 6 persoane, care se deplasa pe marginea părții carosabile. În urma accidentului, din nefericire, 3 persoane, în vârstă de aproximativ 17, 18, respectiv 25 de ani, au decedat”, a transmis IPJ Alba, duminică dimineață.

FOTO alba24.ro
FOTO alba24.ro

Șoferul a fost dus la Spitalul Județean Alba pentru prelevarea de mostre biologice, apoi la poliție pentru audieri. Cel mai probabil urmează să fie reținut și, ulterior, arestat preventiv. Pentru fapta sa va primi, potrivit noilor modificări legislative, obligatoriu, închisoare cu executare.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite