Jandarmeria Română își prezintă în mod inedit noul echipament: „Uniformă cu atitudine, reacții pe măsură” VIDEO

0
Publicat:

Noua uniformă a Jandarmeriei Române a fost prezentată printr-un videoclip postat pe conturile de pe rețelele sociale ale instituției. Clipul a atras peste zece mii de aprecieri și peste o mie de comentarii numai pe Facebook.

Un tânăr jandarm este protagonistul clipului. Acesta se plimbă prin Centrul Vechi al Capitalei și pe Calea Victoriei sub privirile admirative ale trecătorilor. 

Bărbatul defilează cu încredere în noul echipament și atrage atât atenția femeilor, cât și a bărbaților. Melodia trupei ABBA, Gimme! Gimme! Gimme, asigură fundalul sonor al „defilării”. 

Noua uniforma a jandarmeriei  - Foto Captura Video Facebook
Noua uniforma a jandarmeriei - Foto Captura Video Facebook

Postarea de pe contul de Facebook al Jandarmeriei este însoțită de mesajul :  ”Uniformă cu atitudine, reacţii pe măsură”. 

Videoclipul este realizat în baza unui trend de pe Tik Tok, ce presupune filmarea reacțiilor oamenilor în anumite situații.  

Până acum, peste zece mii de persoane au apreciat clipul Jandarmeriei Române, iar multe din cele peste o mie de  comentarii sunt favorabile. De altfel, postarea a fost distribuită de mai mult de 1400 de ori.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite