Un român acuzat că a violat doi bărbați în Austria, condamnat la închisoare

0
Publicat:

Un român, în vârstă de 25 de ani, a fost găsit vinovat, vineri, 27 ianuarie, de Tribunalul Regional din Salzburg, pentru viol, constrângere și hărțuire, relatează Mein Bezirk.

Închisoare
Românul a fost condamnat la patru ani de închisoare. FOTO Shutterstock (Arhivă)

Românul este învinuit că ar fi obligat bărbați să întrețină relații sexuale cu el în toaletele publice din Salzburg și Braunau. În plus, acesta este acuzat că a furat telefoane mobile, țigări și o bicicletă. 

De asemenea, românul ar fi violat și femei, însă, momentan, a fost găsit vinovat de două violuri

La 5 iulie 2022, într-o toaletă publică din Salzburg, românul, care nu avea loc de muncă, a lipit de perete un bărbat pe care l-a lovit și apoi l-a violat. De asemenea, un alt incident asemănător a avut loc și pe 31 iulie, într-o toaletă publică din Braunau, un orășel situat la câțiva kilometri de Salzburg. 

Astfel, Tribunalul l-a condamnat la patru ani de închisoare, sentința fiind definitivă. Românul a mărturisit în instanță relațiile sexuale, însă a afirmat că a avut consimțământul victimelor. 

În aceeași ordine de idei, bărbatul este cercetat și pentru alte acțiuni săvârșite, inclusiv molestarea unor adolescenți. 

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri