Baschetbalist român, acuzat de viol și arestat în SUA. Joacă la echipa Universității Dakota de Sud

0
Publicat:

Jucătorul român de baschet al Universității din Dakota de Sud, Mihai Carcoană, a fost arestat vineri de către Departamentul de Poliție din Vermillion (Dakota de Sud) sub acuzați de viol de gradul doi, potrivit registrului închisorii din Clay County, arată publicația Usa Today.

Mihai Corcoană a fost arestat în SUA sub acuzațide viol Foto: Twitter
Mihai Corcoană a fost arestat în SUA sub acuzațide viol Foto: Twitter

Departamentul de poliție din Vermillion a primit un raport la ora 5:43 a.m. cu privire la o agresiune sexuală care a avut loc la o reședință din campusul Universității din Dakota de Sud. Universitatea din Dakota de Sud a emis o alertă în campus la ora 11:23 a.m., vineri, 9 decembrie, cu privire la o agresiune sexuală la o reședință din partea de nord a campusului, victima fiind agresată de o persoană pe care o cunoștea, potrivit sesizării.

Nu a fost confirmat dacă raportul și alerta au legătură directă în acest moment. Poliția campusului Universității din Dakota de Sud a direcționat comentariile către departamentul de comunicare și marketing al USD.

Ce spune Universitatea despre agresiunea sexuală de car este acuzat românul

„Universitatea nu poate comenta problemele studenților sau investigațiile penale active. Universitatea din Dakota de Sud a emis un avertisment în timp util către comunitatea din campus, așa cum prevede legea, cu privire la un raport de agresiune sexuală în campus. Universitatea ia în serios acuzațiile de agresiune sexuală și se angajează să creeze un mediu sigur și primitor pentru studenți", a declarat Michelle Cwach, vicepreședinte adjunct al comunicării de marketing și relațiilor universitare.

Nu a fost stabilită încă o cauțiune pentru Carcoană, potrivit închisorii din comitatul Clay. Violul de gradul doi este considerat viol forțat. Acuzatul poate primi până la 50 de ani de închisoare sau o amendă de până la 50.000 de dolari.

Carcoană, în vârstă de 20 de ani, se află în primul său an în cadrul programului de baschet masculin al Coyotes, după ce s-a transferat de la Toledo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite