Un român a jefuit un magazin și când a fost prins a mușcat un carabinier

0
Publicat:

Un român în vârstă de 30 de ani a fost condamnat, în Italia, la doi ani și jumătate de închisoare și la plata unei amenzi în valoare de 600 de euro după ce a furat dintr-un magazin.

Bărbatul a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare. FOTO Shutterstock (Arhivă)
Bărbatul a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare. FOTO Shutterstock (Arhivă)

Întâmplarea a avut loc miercuri, 10 mai, în orașul italian Cento. Bărbatul a ajuns în orașul italian cu un autobuz care circula din direcția Bologna. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, românul a decis să cutreiere prin oraș în căutare de bani. 

Ajuns la o agenție de turism, bărbatul cere persoanelor de la fața locului bani, însă fără succes. Astfel, românul pune ochii pe o geantă, însă fără rezultat. Ulterior, el vede într-un magazin un telefon mobil, pune mâna pe el și apoi încearcă să fugă. 

Însă, încercarea sa de a se face nevăzut eșuează după ce un client îl urmărește. În fața magazinului, clientul reușește să-l rețină până la sosirea oamenilor legii, care au fost sesizați cu câteva momente înainte. La vederea oamenilor legii, românul devine agitat și îl mușcă pe unul dintre aceștia. 

Într-un final, bărbatul a fost arestat sub acuzația de furt, violență și opunere de rezistență față de oamenii legii. Ulterior, carabinierul care a fost mușcat a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a apărut în urmă cu o zi în fața instanței. Pe lângă condamnarea la doi ani și jumătate la închisoare și la plata amenzii, bărbatului i s-a interzis să locuiască în provincia Ferrara. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite