Un român a înghiţit 47 de doze de cocaină ca să nu fie arestat de carabinieri. Care e starea lui de sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Românul urma să fie reţinut de carabinieri la ieşirea dintr-un spital. Înainte ca poliţiştii italieni să poată reacţiona în vreun fel, bărbatul a înghiţit rapid un ambalaj în care se găseau 47 de doze de cocaină.

Carabinierii din localitatea italiană Tivoli s-au confruntat zilele trecute cu un caz neobişnuit. În timpul unui control de rutină în oraş, au oprit un cetăţean român, în vârstă de 32 de ani, fără domiciliu stabil şi cu condamnări anterioare pentru diverse infracţiuni, pe care îl suspectau că ar deţine droguri pentru consumul propriu.

Bărbatul a fost observat rătăcind în cartierul Villaggio Falcone din oraş. În momentul în care şi-a dat seama de prezenţa poliţiştilor, la ieşirea dintr-un spital, a înghiţit rapid un ambalaj. Acesta conţinea aproximativ 15 grame de cocaină împărţită în doze. Nu a reuşit să înghită şi al doilea ambalaj din mâna stângă datorită intervenţiei în timp util a carabinierilor.

După doar câteva zeci de secunde, bărbatului I s-a făcut rău şi a început să se sufoce. Poliţiştii au început imediat manevrele de resuscitare şi au chemat o ambulanţă.

În cele din urmă, datorită manevrelor efectuate de carabinieri şi de personalul medical, românul a reînceput să respire. A fost transportat ulterior la spital, unde a fost plasat sub pază, scrie romatoday.it.

În total, românul înghiţise 47 de doze de cocaină. După ce şi-a revenit, bărbatul a fost dus în faţa judecătorilor Tribunalului din Roma, care au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Traficanţi de droguri prinşi în flagrant. Cu cât vindeau gramul de canabis şi amfetamina

Omul de afaceri care şi-a transformat biroul în bordel. Copile chiar şi de 13 ani se prostituau pentru bani şi droguri

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite