Români prinşi în Italia cu o cantitate uriaşă de cocaină. Valorează un milion de euro pe piaţa drogurilor

0
0
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Doi tineri români sosiţi recent în Italia au fost arestaţi de inspectorii Gărzii de Finanţe din Peninsulă la periferia oraşului Ravenna. Autorităţile italiene aveau suspiciuni că aceştia transportă droguri, iar în urma verificărilor au descoperit asupra lor o cantitate impresionantă de cocaină.

Doi români abia sosiţi în Italia au fost arestaţi zilele trecute de inspectorii Gărzii de Finanţe italiene imediat după ce în maşina lor au fost găsite nu mai puţin de 20 de kilograme de cocaină, a căror valoare pe piaţa drogurilor este estimată la peste un milion de euro.

Potrivit agenţiei de presă italiene Ansa, autorităţile italiene au verificat o dubă care le aparţinea celor doi.

La scurt timp după aceea, un câine specializat în găsirea drogurilor a identificat douăzeci de pachete de cocaină, cu greutatea de aproximativ un kilogram fiecare, într-o zonă a maşinii care avea un compartiment secret, scrie Ravenna Notizie

Asupra celor doi români au fost găsiţi aproape 11.000 de euro, carduri de credit şi mai multe telefoane mobile. Cei doi conaţionali au fost arestaţi pentru trafic de droguri şi încarceraţi la închisoarea din Bologna.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Cum se vinde cocaină pe străzile din România. Poliţia a folosit investigatori sub acoperire ca să prindă traficanţii

Traficanţi de droguri condamnaţi cu suspendare şi trimişi la bibliotecă să se reabiliteze

Mai multe - Evenimente

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite