Un olandez a murit după ce a fost surprins de o avalanșă în Munţii Ţarcu. Alte două persoane au fost rănite

0
Publicat:

Un bărbat de 44 de ani a murit sub zăpadă, fiind surprins de o avalanşă în Munţii Ţarcu. Acesta se afla într-o expediţie montană pe Vârful Căleanu, alături de doi amici, toţi trei fiind cetăţeni olandezi, transmite News.ro.

FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

„Astăzi, în jurul orei 12.00, poliţişti de la Poliţia Municipiului Caransebeş au fost sesizaţi despre faptul că la Centrul de Primiri Urgenţe al spitalului municipal a fost adusă o persoană decedată, care ar fi fost surprinsă de o avalanşă. Ulterior, evenimentul a fost sesizat şi prin SNUAU 112, de către un bărbat”, a transmis IPJ Caraş- Severin.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul se afla într-o expediţie pe munte când a fost surprins de o avalanşă.

„Din primele verificări s-a stabilit că astăzi, în timp ce se aflau într-o expediţie montană pe Vârful Căleanu din Munţii Ţarcu, 3 cetăţeni olandezi ar fi fost surprinşi de o avalanşă, unul dintre ei, în vârstă de 44 de ani, fiind găsit decedat sub zăpadă şi transportat la spital cu elicopterul”, mai precizează IPJ Caraş-Severin.

Cadavrul bărbatului a fost dus la morga spitalului, urmând a se face necropsia în vederea stabilirii cauzelor decesului.

Poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi urmează să stabilească exact cauza decesului.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite