Un incendiu de vegetație a oprit circulația pe Autostrada Soarelui. Traficul a fost deviat prin Fundulea și Brănești FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu de vegetație a izbunic în apropierea Autostrăzii Soarelui (A2), la kilometrul 35. Polițiștii au intervenit și au oprit circulația pe ambele sensuri de mers, iar traficul a fost deviat prin Fundulea respectiv Brănești.

foto incediu de vegetație
Un incediu de vegetație a oprit traficul pe Autostrada Soarelui

UPDATE Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier a fost reluat normal pe ambele sensuri ale autostrăzii A2 București-Constanța, însă valorile de trafic se mențin ridicate pe sensul către Capitală, între loc. Medgidia și Fetești, dar și între loc. Sărulești și Brănești.

Un incendiu de vegetație se manifestă în proximitatea autostrăzii A2 București – Constanța, la kilometrul 34, în zona localității Fundulea, județul Călărași. Din acest motiv, vizibilitatea este redusă, astfel că traficul rutier este oprit pe sensul către Capitală, fiind deviat pe la km. 35, prin orașul Fundulea. De asemenea, circulația este oprită și pe sensul către litoral, fiind deviată pe la km.23, prin localitatea Brănești”, a transmis Centrul InfoTrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Romîne.

Pomierii acționează acum cu patru autospeciale pentru a stinge incendiu, astfel că traficul este deviat. 

Focul se extinde cu putere, iar flăcările ajung aproape de carosabil. Vizibilitatea este redusă, iar zona Fundulea este aglomerată, pe sensul în care este deviat traficul.

În plus, din cauza acestui incediu de vegetație, și circulația feroviară din apropierea Auostrăzii Soarelui a fost întreruptă, pe magistrala 800 București - Constanța.

foto fum pe carosabil A2
Incendiu Autostrada A2 - Foto Facebook Grup „Autostrada Soarelui”

Spre București, traficul este deviat prin orașul Fundulea de la kilometrul 35, iar pe sensul de mers spre Constanța, traficul este deviat de la kilometrul 23, prin localiatatea Brănești.

La fața locului se află și polițiști, care atenționează șoferii să nu înainteze. 

Intervenția este încă în desfășurare, iar pompierii încă încearcă să stingă incediu astfel încât să nu se extindă și la cealaltă vegetație din zona.

Traficul nu va fi reluat până când incendiul nu va fi stins complet.

Traficul era oricum îngreunat, dat fiind faptul că un număr foarte mare de persoane se întorc astăzi de pe litoral, iar incediul nu este primul incident care a avut loc astăzi.

Un astfel de eveniment neplăcut a avut loc în jurul orei 15:30, la kilometrul 207, pe sensul de mers spre București.

La orele 15.00-16.30 pe sensul Constanța-București sunt multe blocaje, unele se întind pe câțiva kilometri, în special pe bucățile de dinainte de Cernavodă, pe cea dintre Cernavodă-Fetești, la Lehliu, Brănești și de la Cernica până la intrarea în București. Sunt și 2 tamponări ușoare care fac „dopuri”, dar este multă poliție. Înrămați-vă cu răbdare, că de ajuns acasă o să ajungeți cumva, dar e de stat astă-seară”, a tranmis un șofer, care a postat acest mesaj pe grupul de Facebook „A2 - Autostrada Soarelui”. Informația a fost prima data publicată de digi24 și presa locală.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite