Udrea reacţionează după acuzarea Laurei Codruţa Kovesi: ,,Dacă eu am încălcat legea, atunci şi ea a încălcat-o şi ar trebui să primească minim 6 ani de puşcărie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea FOTO Inquam / Octav Ganea
Elena Udrea FOTO Inquam / Octav Ganea

Într-o postare publicată pe Facebook, Elena Udrea, aflată în prezent în Costa Rica, a comentat acuzarea Laurei Codruţa Kovesi, susţinând că dacă ea a încălcat legea, atunci şi Kovesi se face vinovată de acelaşi lucru şi ar trebui condamnată la cel puţin 6 ani de închisoare.

Mesajul Elenei Udrea pe Facebook

",,Bună seara! Sper ca sunteţi bine. 

Referitor la subiectul zilei în Romania, acuzarea doamnei Kovesi, un prim comentariu, aici, pe Facebook. 

Aparătorii dânsei în special, susţin că nu este grav şi nici nu e luare de mită faptul că i-a cerut lui Sebastian Ghiţă să plătească un avion privat cu care să îl aducă în ţară pe fugitul Nicolae Popa, în 2009. Aş fi fost inclinata să îi iau apărarea şi să spun şi eu la fel, dacă în cazul meu lucrurile nu ar fi identice. 

Adică, eu am fost acuzată de doamna Kovesi că l-am adus pe Lucian Bute să boxeze în ţara lui, unde milioane de români îşi doreau să îl vadă boxând şi nimeni nu a fost în stare să organizeze un meci al acestuia în Romania. Bute nu a boxat pentru Elena Udrea, nu a boxat la mine în sufragerie, nu am avut niciun avantaj din prezenţa lui la acea Gala de box, cunoscută ca Gala Bute. 

Singurul câstig pe care doamna Kovesi l-a identificat, au fost aplauzele pe care le-aş fi primit, adică imaginea bună pe care mi-aş fi facut-o... Şi am fost condamnată la 6 ani cu executare pentru asta şi s-a dispus de către un complet ilegal constituit (din care a făcut parte şi domnul judecator Ionuţ Matei) si confiscarea de la mine a unei sume egală cu suma platită de ministerul pe care îl conduceam pentru promovarea României în timpul acestui meci de box!!! 

Atunci de ce se miră ea si susţinătorii ei că este acuzată că a luat mită suma de bani reprezentând contravaloarea închirierii avionului privat şi că a avut şi un câştig de imagine, pe lângă vacanţa cu spp-istul în Indonezia, cu avionul privat, unde ea nu avea ce să caute? 

Dacă eu am încâlcat legea, atunci şi ea a încâlcat-o şi ar trebui să primească minim 6 ani de puşcarie, plus să fie obligată să îi dea banii înapoi lui Ghiţă... 

Sau justiţia nu e egală pentru toţi, e doar pentru căţei?”"

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite