FOTO Miting pentru susţinerea Laurei Codruţa Kövesi, la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miting pentru susţinerea Laurei Codruţa Kovesi FOTO Ş.Both
Miting pentru susţinerea Laurei Codruţa Kovesi FOTO Ş.Both

Aproximativ 250 de persoane protestează, vineri seara, în Piaţa Victoriei din Timişoara, în sprijinul Laurei Codruţa Kövesi.

GALERIE FOTO
Mitingul a fost organizat de Iniţiativa Timişoara cu sprijinul Societăţii Timişoara. 

„În disperare de cauză, puterea coruptă a inventat o justiţie paralelă, care acţionează, la fel ca pe vremuri, la apăsarea pe buton. Dragnea şi ceilalţi infractori care conduc România, precum comuniştii/naziştii, au măsluit o structură judiciară <specială>, cu rol represiv numită Secţia Specială de anchetare a magistraţilor - pe care Comisia de la Veneţia ne-a cerut să o desfiinţăm. Un nou SS hăituie magistraţii care nu reacţionează la ordinele politice. Actuala lor tinta e LC Kövesi, pe care încearcă s-o impiedice să ocupe o onorantă poziţie de procuror şef european”, au scris cei de la Iniţiativa Timişoara, pe pagina lor de Facebook. 
 

Oamenii adunaţi în centrul Timişoarei spun că nu vor ca România să devină un stat represiv, iar strada va ţine, ca şi până acum, România în Europa.

S-au scandat lozinci precum „Justiţie, nu corupţie” şi „PSD, ciuma roşie”, „PSD, partid de hoţi şi de mafioţi”; „Europa! Europa!”; sau „Nu vrem să fim conduşi de hoţi”.
 

Reprezentanţii Societăţii Timişoara au trimis vineri, 15 februarie, un mesaj de solidaritate cu Laura Codruţa Kövesi.

Citiţi mai jos mesajul în întregime.

Societatea Timişoara, solidară cu Laura Codruţa Kovesi: „Se creează impresia că în România orice e posibil, un semnal grav dat partenerilor europeni“

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite