Ucraineanca escrocată cu 20.000 de euro de o vrăjitoare din București s-ar fi dus cu banii cusuți în pernă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia din Ucraina stabilită în Italia care a apelat la o vrăjitoare din cartierul bucureştean Dămăroaia pentru a-şi rezolva problemele personale și a rămas fără 20.000 de euro şi obiecte din aurposedate" a povestit cum a decurs escrocheria.

Vrăjitoarea i-a promis ritualuri putermnice. FOTO Shutterstock
Vrăjitoarea i-a promis ritualuri putermnice. FOTO Shutterstock

Potrivit unor surse judiciare, femeia a luat legătura cu vrăjitoarea din România după ce văzut o postare a acesteia, pentru rezolvarea unor probleme personale.

Cele două au discutat online o vreme, iar pentru „sfaturile" primite, femeia a fost de acord să-i trimită vrăjitoarei suma de 5.000 de euro, în mai multe tranşe.

După un timp, vrăjitoarea i-a spus că, dacă are o sumă mai mare de bani sau aur, ar trebui să vină ea în Italia să le descânte. Femeia a acceptat, iar vrăjitoarea a venit să o viziteze, fiind însoţită de trei membri ai familiei - soţul, soacra şi socrul.

 „A spus că vin toți cei patru tămăduitori și trei călugări cu care ele slujesc în altarul lor de descântece, dar au venit numai patru persoane. 16.000 de euro cusuți în pernă, unde a făcut ritualurile, aurul și tot. A plecat și a spus că după o săptămână o să vină să mă ajute”,  a relatat victima, potrivit Digi24.

Amintim că poliţiştii de la Secţia 5 din Capitală  au efectuat, miercuri dimineaţă, percheziţii în cartierul Dămăroaia, fiind căutate patru persoane care au înşelat-o pe femeia stabilită în Italia.

la începutul acestui an, două „vrăjitoare” au fost reținute de polițiștii din Alba pentru că l-au înșelat pe un bărbat din Aiud cu aproape 16.000 de lei. Banii i-au fost luați pentru a-l scăpa de blesteme și a-i aduce norocul în dragoste.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite