Cum au înşelat vrăjitoarele din Dămăroaia o ucraineancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Ucraina, stabilită în Italia, a apelat la o vrăjitoare din cartierul bucureştean Dămăroaia pentru a-şi rezolva problemele personale, însă a rămas fără 20.000 de euro şi obiecte din aur "posedate", în schimbul unor descântece şi incantaţii care nu au avut niciun efect.

Percheziții în București / Foto: Arhivă
Percheziții în București / Foto: Arhivă

Poliţiştii de la Secţia 5 din Capitală efectuează, miercuri dimineaţă, percheziţii în cartierul Dămăroaia, fiind căutate patru persoane care ar fi înşelat o femeie stabilită în Italia, cu cetăţenie ucraineană.

Potrivit unor surse judiciare, femeia a văzut o postare a unei vrăjitoare din România şi, cum avea probleme personale nerezolvate, a luat legătura cu ea.Cele două au comunicat online o vreme, iar pentru "sfaturile" primite femeia a fost de acord să-i trimită vrăjitoarei suma de 5.000 de euro, în mai multe tranşe.

Ulterior, vrăjitoarea i-a spus că, dacă are o sumă mai mare de bani sau aur, ar trebui să vină ea în Italia să le descânte. Femeia a acceptat, iar vrăjitoarea a venit să o viziteze, fiind însoţită de trei membri ai familiei - soţul, soacra şi socrul.

În cadrul întrevederii, femeia le-a spus că are aproximativ 16.000 euro şi aur, susţinând că sunt "posedate". Ea a acceptat să-i dea vrăjitoarei banii şi aurul pentru a fi duse în România, deoarece "era nevoie de o incantaţie mai puternică", la care să participe şi alte vrăjitoare pentru a putea fi descântate.Cum femeia nu a mai primit banii înapoi şi a realizat că a fost înşelată, a trimis o sesizare pe mail Poliţiei Capitalei, care a declanşat imediat o anchetă.   

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite