Trenuri întârziate la sosirea, dar și la plecarea din Gara de Nord. Motivele invocate de CFR Călători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trenuri spre și dinspre București Nord au întârzieri, unele de peste o oră, din cauza defectării unui tren de marfă în gara Băneasa, dar și după ce s-a produs un deranjament în complexul feroviar București, anunță CFR Călători.

Gara de Nord FOTO CFR Infrastructura
Gara de Nord FOTO CFR Infrastructura

"Astăzi, 29.09.2023, mai multe trenuri ale CFR Călători cu circulație spre / dinspre București Nord înregistrează întârzieri generate de:– întreruperea traficului în intervalul orar 15:40 -17:10 în stația București Băneasa ca urmare a defectării unui tren privat de marfă;– întreruperea temporară a traficului în complexul feroviar București ca urmare a unui deranjament privind alimentarea cu energie electrică a firului de contact.

Aceste întârzieri generază decalări ale orarelor de circulație și pentru alte trenuri de călători, necesare în vederea asigurării legăturilor pentru călători până la destinația finală.

Circulația se desfășoară în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA – cel care organizează și dirijează circulația tuturor trenurilor pe calea ferată.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate", se mai arătă în comuncatul CFR Călători

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite