Trafic restricționat pe DN17 din cauza unor lucrări CFR pe linia Coşna-Floreni. Cum sunt afectate trenurile

0
Publicat:

Compania Națională de Căi Ferate (CFR) anunță că, în perioada 19 septembrie – 13 octombrie, vor fi realizate lucrări la  suprastructura feroviară de la trecerea la nivel cu calea ferată de pe linia Coşna - Floreni, în zona staţiei Floreni. Circulaţia a trei trenuri de călători va fi modificată. 

Cale ferată - Foto CFR Infrastructura
Cale ferată - Foto CFR Infrastructura

Traficul rutier va fi restricționat pe DN17 (E58), în zona km rutier 133+054 doar pe o bandă de circulaţie, zilnic între orele 7:20 - 10:40, în perioada lucrărilor, potrivit comunicatului CFR. 

 "Rugăm conducătorii auto să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară, aceste măsuri având drept scop menţinerea condiţiilor optime şi de siguranţă în traficul rutier, în perioada desfăşurării lucrărilor", spune Compania de Căi Ferate. 

Modificări sunt și în circulația a trei trenuri de călători.

Astfel, trenurile R 5701 şi 5704 se anulează pe relaţia Vatra Dornei - Ilva Mică şi circulă doar pe relaţia Suceava - Vatra Dornei, şi retur, în perioada 19 - 22 septembrie 2023, în zilele de 26 septembrie, respectiv 29 septembrie, precum şi în perioada 03 - 13 octombrie 2023, iar R 13205 va circula în locul trenului R 4205 în zilele de 21 septembrie şi 29 septembrie 2023 pe relaţia Vatra Dornei Bistriţa Năsăud, cu plecare din Vatra Dornei la ora 06:53 şi sosire în staţia Bistriţa Năsăud la ora 11:24, anunță CFR.  

"Menţionăm faptul că lucrările la suprastructura feroviară şi de refacere a zonei carosabile la trecerea la nivel cu calea ferată de pe linia Coşna - Floreni, în zona staţiei Floreni, km CF 120+810 constau în înlocuirea elementelor suprastructurii şi a şinei pe întreaga lungime a pasajului, refacerea substratului şi a suprastructurii căii, buraje tehnologice, precum şi montarea de dale elastice în interiorul trecerii la nivel. CFR SA adresează scuze atât călătorilor afectaţi de modificările de circulaţie a celor trei trenuri, precum şi participanţilor la traficul rutier, cărora le adresează rugămintea de a respecta restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară, necesară în perioada de desfăşurare a lucrărilor", se enționeazăîn comunicatul citat de Agerpres.

Nu sunt însă singurele lucrări ale CFR din ultima perioadă, alte reparații fiind anunțate zilele trecute pe linia București-Pitești. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite