Trei copii români au intrat într-o secţie de poliţie din Londra şi au cerut să li se comande un taxi şi să li se aducă mâncare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei minori de naţionalitate română - cu vârsta de 12, 14, respectiv 17 ani - s-au rătăcit în capitala Angliei, dar au rezolvat situaţia într-un stil care le-a provocat zâmbete autorităţilor londoneze. Copiii au găsit o secţie de poliţie şi au intrat înăuntru, cerând să li se aducă mâncare de la McDonald’s şi să li se comande un taxi.

Presa engleză scrie că cei trei minori nu aveau niciun ban asupra lor şi niciun act de identitate, spunându-le poliţiştilor că locuiesc împreună cu părinţii în oraşul Nottingham, la aproape 200 de kiloemtri de Londra.

Incidentul a ieşit la iveală după ce Paul Clements, inspector la secţia de poliţie din Bishopsgate, a scris pe Twitter: „Întâmplare ciudată în tura de noapte: la ora 3 dimineaţa, trei copii români din Nottingham au intrat şi ne-au cerut mâncare de la McDonald’s şi un taxi cu care să se întoarcă acasă”.

Poliţiştii le-au cumpărat celor trei câteva sandvişuri de la o benzinărie din apropiere şi au anunţat serviciile sociale, care i-au contactat pe părinţii copiilor. Aceştia s-au prezentat la secţie şi i-au luat pe copii acasă, fără a le putea explica autorităţilor cum au putut ajunge singuri la Londra.

Poliţiştii nu au identificat nicio infracţiune care să poate fi pusă în seama celor trei minori de naţionalitate română.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite