Trafic deviat pe DN71 din cauza unor reparații efectuate de CFR în zona stației Ghergani

0
Publicat:

Compania Naţională de Căi Ferate (CFR) anunță că, în perioada 19 - 22 septembrie 2023, între orar 9:00 - 15:00, se vor executa lucrări de înlocuire a dalelor de beton la trecerea la nivel cu calea ferată de pe linia Bucureşti - Piteşti, în zona staţiei CF Ghergani. Traficul din zonă va fi deviat pe DN71.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

  Un comunicat de presă al CFR, de luni, 18 septembrie, informează că, în intervalul orar menționat, traficul rutier va fi va fi deviat pe ruta ocolitoare Oraş Răcari - DN71 - Str. Căldărar - Sat Gămăneşti - DC48 - Sat Mavrodin, şi retur. 

  "Rugăm conducătorii auto să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară, aceste măsuri având drept scop menţinerea condiţiilor optime şi de siguranţă în traficul rutier, în perioada de desfăşurare a lucrărilor. CFR SA transmite scuze participanţilor la trafic şi totodată rugămintea de a respecta restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară în intervalul aferent desfăşurării lucrărilor de la trecerea la nivel cu calea ferată din zona staţiei CF Ghergani, km 35+641, intersecţie cu DJ 711A", menționează comunicatul Companiei de Căi Ferate. 

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA administrează infrastructura feroviară publică şi desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă, scrie Agerpres.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite