Trafic restricționat pe DN 7, la Boița, în urma unui accident cu cinci autoturisme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei oameni au fost răniți, duminică, 27 august, ca urmare a unui accident rutier, produs pe DN7 , în județul Sibiu. Traficul a fost restricționat în zonă , după cum anunță Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

UPDATE Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu a anunțat că patru persoane au suferit diverse traumatisme în urma accidentului produs pe DN7, respectiv trei bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 55 și 91 de ani. 

Un șofer care a intrat pe contrasens a fost cel care a provocat accidentul rutier, potrivit sursei citate. 

 "Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, din cauze care urmează a se stabili, un conducător auto a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune cu două autoturisme conduse din sens opus, primul autoturism lovit fiind proiectat pe sensul spre Sibiu, unde a intrat în coliziune cu un alt turism condus dinspre Vâlcea", a transmis  IPJ Sibiu. 

Cinci autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier, iar circulația se desfășoară în prezent pe un fir, alternativ, potrivit sursei citate.  

"Pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 240, în zona localităţii Boiţa, judeţul Sibiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate cinci autovehicule, soldat cu rănirea a trei persoane, ce acuză dureri şi urmează a fi evaluate medical", se menționează în comunicatul  Centrului Infotrafic din cadrul Poliției Române. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite