Toma Cuzin, prins de trei ori cu droguri. Cu toate acestea, Firicel din „Las Fierbinți” are cazierul curat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deși Cuzin Toma, actorul din „La Fierbinți“, a fost cercetat pentru că a fost prins de trei ori cu droguri în mașină, are cazierul curat, conform unei investigații a ziarului Libertatea.

Judecătorii i-au dat pedeapsa cea mai blândă lui Toma Cuzin FOTO Inquam / Octav Ganea
Judecătorii i-au dat pedeapsa cea mai blândă lui Toma Cuzin FOTO Inquam / Octav Ganea

Recent, Toma Cuzin (45 de ani) a fost condamnat la un an de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei după ce a fost prins în 2018 conducând cu permisul suspendat și sub influența drogurilor.

Actorul din „La Fierbinți“ are cazierul curat, însă asta după ce de alte două ori, în 2017 și în 2020, magistrații au închis dosarele în care actorul a fost cercetat pentru că a fost prins de alte trei ori cu droguri în mașină, conform unei investigații a ziarului Libertatea.

Prima dată, Cuzin Toma a fost prins cu droguri în mașină pe 27 septembrie 2016. Actorul se deplasa cu autoturismul său, un Volkswagen, pe strada Alexandru Moruzzi, din sectorul 3.  Potrivit buletinului de analiză toxicologică, depus la dosar, actorul a ieșit pozitiv la THC (canabis – n.r.) și MDAM (ecstasy – n.r.). Dosarul a fost înaintat Tribunalului București, care pe 16 noiembrie 2017 a confirmat renunțarea la urmărire penală, instanța subliniind că ar fi o „disproporţie vădită între cheltuielile pe care le-ar implica desfăşurarea unui proces penal şi gravitatea urmărilor produse”.  

La mai puțin de două luni după ce dosarul a fost închis definitiv, Toma Cuzin a fost prins din nou cu droguri în mașină. Se întâmpla în ianuarie 2018 pe Splaiul Unirii, nr. 39, din Capitală. În mașină, polițiștii au găsit o ţigaretă confecţionată artizanal cu miros specific, despre care actorul a declarat că este marijuana destinată consumului propriu. A fost deschis un nou dosar penal pe numele său. A ieșit pozitiv la THC, THC-OH, MDMA şi MDA şi benzoilecgonină – metabolit al cocainei.

În timp ce era cercetat de DIICOT pentru fapta din ianuarie, actorul din Las Fierbinți a fost depistat din nou cu droguri în mașină, în mai 2018, pe bulevardul Unirii din București. Și de această dată actorul a declarat că ţigara confecţionată este marijuana destinată consumului propriu. Procurorii DIICOT au închis și acest dosar, invocând lipsa interesului public în raport cu scopul urmărit şi împrejurările concrete în care s-a comis infracţiunea. Soluția a fost confirmată de Tribunalul București în ianuarie 2020.

Cuzin Toma a fost inculpat în al treilea dosar penal după ce a fost prins conducând cu permisul suspendat în mai 2018, iar apoi în noiembrie același an, a fost depistat din nou în trafic, de această dată și sub influența drogurilor, scrie Libertatea.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite