Toma Cuzin, alias Firicel din „Las Fierbinţi“, scos din juriul unui concurs despre vicii. Din ce motiv

0
0

Actorul Toma Cuzin, hâtrul Firicel din „Las Fierbinţi“, are parte de altă dandana, după ce a fost condamnat penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului. Recent, el a fost înlăturat din juriul unui concurs despre vicii.

Toma Cuzin nu trece printr-o perioadă tocmai fastă FOTO Arhiva Adevărul
Toma Cuzin nu trece printr-o perioadă tocmai fastă FOTO Arhiva Adevărul

Pe 18 noiembrie 2022, el trebuia să fie prezent la Piatra Neamţ, de mai multă vreme anunţându-se că va face parte din juriul de la gala de premiere a Festivalului „ViceBusters Film Challenge“. Acesta a avut ca temă „Pericolele şi viciile în rândul tinerilor“, participanţii trebuind să realizeze scurtmetraje.

Hâtrul Firicel din Las Fierbinți ar fi trebuit să jurizeze, alături de Dana Rogoz, Ştefan Iancu, Daniel Sandu şi Adrian Nartea, dar a fost înlăturat de la manifestarea de astăzi, de la Cinema Mon Amour din Piatra Neamţ.

Într-un comunicat al unuia dintre organizatori, Centrul „Carmen Saeculare“ Neamţ, este evitată elegant explicația acestei retrageri, dar actorul nu mai este între juraţi.

„ViceBusters Film Challenge Piatra Neamţ este noul concept anti-vicii, cu scop informativ şi descoperirea talentelor ascunse. Patru juraţi vor viziona toate scurtmetrajele trimise, vor dezbate şi vor decide câştigătorii primei ediţii. Bineînţeles, vor înmâna premiile şi vor petrece împreună cu talentaţii câştigători“

Premiile concursului constau în bani, trofee şi diplome, însumând câteva mii de euro, la cele şapte categorii ale manifestării. Demersul organizatorilor este mai mult decât informativ, el urmărind crearea unei platforme de educare şi descoperire a tainelor din domeniul complex audiovizual.

Această întrecere a fost lansată, la nivel naţional, la 1 august 2022, derulându-se în două etape. În prima, participanţii au fost „obligaţi“ de regulament să conceapă un scenariu, care a putut fi înscris în manifestare până pe 1 octombrie 2002. Scenariile au fost evaluate de o comisie, iar etapa a II-a a constat în realizarea scurtmetrajelor, astăzi fiind anunţaţi câştigătorii.

Echipa ViceBusters Film Challenge a anunţat că, înainte de gală, o oră va fi dedicată „covorului roşu“, pentru concurenţi. Li se vor alătura cei patru juraţi, care vor fi disponibili pentru poze, autografe, plus socializarea cu fanii şi concurenţii. De partea de entertainment se va ocupa DJ Adrian Şaguna şi invitatul special, Cabron, pregătit de o atmosferă incendiară.

La începutul acestrei săptămâni, actorul Toma Cuzin a fost condamnat de magistraţii de la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti la un an de închisoare, cu suspendarea condiţionată a executării, după ce a fost prins în 2018 conducând fără carnet și în stare „euforică”.

Piatra Neamţ


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri