„S-au încăierat la bar pentru o privire piezișă”. Băiatul de 14 ani împușcat în Italia, victima unor mafioți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Ivan, minorul care a fost ucis vineri noapte, în parcarea unei staţii de metrou de la periferia Romei, ar fi fost prins la mijloc într-o dispută dintre două bande rivale.

Alexandru Ivan, în vârstă de 14 ani, era elev la gimnaziu la școala „Domenico Savio”. Foto: Arhivă
Alexandru Ivan, în vârstă de 14 ani, era elev la gimnaziu la școala „Domenico Savio”. Foto: Arhivă

S-au încăierat la bar pentru o privire piezișă. Cu un… rom sau cine era acolo, nu știu să vă spun precis. I-a spus: „Te uiți la mine?”. Erau un pic cam aprinși amândoi și s-a încins discuția. Din ce știu, i-au urmărit. A fost o capcană", a declarat un martor, pentru TG LA7, conform Digi24

Conform anchetatorilor, în noaptea în care a avut loc tragicul incident, în locuința tânărului a avut loc o petrecere la care participau mama, bunicul și tatăl său vitreg. Întrucât nu mai aveau băutură, ei ar fi pornit spre un bar din provincia Borghesiana, situată la periferia Romei, unde au dat de membrii unei bande. 

La un moment dat, s-a iscat o încăierare. Ulterior, tatăl vitreg și membrii celor două bande și-au dat întâlnire în parcarea stației de metrou Pantano din Monte Compatri. Ajunși la locul în care s-a petrecut tragedia, băiatul a rămas în mașină. Ulterior, răufăcătorii au deschis focul din autoturismul în care se aflau, iar două gloanțe l-au nimerit pe băiat. 

Autoritățile încearcă să-i găsească pe făptași, care au fost implicați, de asemenea, și în alte astfel de incidente. În plus, oamenii legii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere. 

Alexandru Ivan, în vârstă de 14 ani, era elev la gimnaziu la școala „Domenico Savio”, iar anul viitor ar fi mers la liceu. Petrecea mult timp cu prietenii și mergea uneori la sală. Înainte de a se muta în Monte Compatri, familia trăise la Torre Angela.  

Minorul venise în această localitate în urmă cu doi ani, și locuia împreună cu mama, tatăl vitreg, cei doi frați mai mici și o cățelușă, Kendra.  Vecinii vorbesc despre faptul că tatăl vitreg al băiatului era cunoscut forțelor de ordine ca având probleme cu legea. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite