Cine era Alexandru, copilul de 14 ani împușcat în Italia: victimă a reglărilor de conturi între două bande

0
Publicat:

Un băiat român în vârstă de 14 ani a fost ucis vineri noapte, în parcarea unei staţii de metrou de la periferia Romei. Tragedia ar fi avut loc în urma unei reglări de conturi între două benzi rivale.

Alexandru Ivan și locul decesului
Alexandru Ivan și locul decesului

Alexandru Ivan, în vâstă de 14 ani, era elev la gimnaziu la școala „Domenico Savio”, iar anul viitor ar fi mers la liceu. Petrecea mult timp cu prietenii și mergea uneori la sală. Familia trăise la Torre Angela și se mutase în Monte Compatri.

Alexandru Ivan venise în această localitate în urmă cu doi ani, și locuia împreună cu mama, tatăl vitreg, cei doi frați mai mici și o cățelușă, Kendra. 

Vecinii vorbesc despre faptul că tatăl vitreg al lui Alexandru era cunoscut forțelor de ordine ca având probleme cu legea.

Din primele informații, se pare că Alexandru ar fi fost ucis în urma conflictului dintre tatăl său vitreg și un grup de persoane din zonă.

Cearta a început în interiorul barului și apoi s-a mutat în stradă. La un moment dat cineva a tras mai multe focuri de armă din interiorul unei mașini. Două gloanțe l-au nimerit pe Alexandru.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite