România se pregăteşte de iarnă: Victor Ponta participă la o videoconferinţã cu prefecţii, vineri, la Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Prim-ministrul Victor Ponta va participa vineri la o videoconferinţã cu autoritãţile locale pentru a stabili mãsurile care se impun în vederea pregãtirii pentru iarnã.

Potrivit Biroului de presã al Guvernului, videoconferinţa va avea loc de la ora 10:00, la Palatul Victoria.

'Domnul ministru Duşa, domnul Stroe, pentru vineri dimineaţã vreau sã avem o videoconferinţã cu prefecţii şi cu toate autoritãţile implicate. Nu aş vrea sã ne ia iar pe nepregãtite iarna. Se pare cã vine iarna, întotdeauna, în fiecare an, în luna noiembrie, deja e iarnã şi aş vrea sã ne pregãtim', a afirmat miercuri premierul, la începutul şedinţei de guvern.

El a adãugat cã ministrul Transporturilor trebuie sã informeze opinia publicã în legãturã cu faptul cã preţurile la întreţineri şi la deszãpeziri au scãzut foarte mult.

'Important este sã avem pregãtite autoritãţile locale, toate structurile care au atribuţii, poate reuşim sã facem şi o hartã cu drumurile cele mai susceptibile de a fi afectate de precipitaţii şi important este sã fim pregãtiţi mai din timp şi sã rãmânem pregãtiţi pânã în luna februarie sau martie, când vine din nou primãvara', a explicat Ponta.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite