Român expulzat din Marea Britanie după ce a violat o femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român, Marius Glad Trîmbiţaş, expulzat în 2005 din Marea Britanie, unde s-a întors în martie, a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru un viol comis în octombrie asupra unei tinere care aştepta un autobuz să se întoarcă acasă de la o petrecere în Londra, relatează Daily Mail online.

Potrivit publicaţiei, Trîmbiţaş, în vârstă de 33 de ani, o persoană fără adăpost, a comis agresiunea sexuală asupra unei tinere în vârstă de 24 de ani, după ce aceasta a plecat de la clubul Ministry of Sound, în centrul Londrei.

Judecătoarea Alice Robinson a apreciat că violul a avut un impact „devastator" asupra victimei şi l-a condamnat pe violator la opt ani de închisoare.

Poliţia afirmă că „nu poate exclude că acesta nu a mai făcut acest lucru anterior", iar potrivit dosarului românul a fost condamnat pentru privare de libertare, într-un caz privind o prostituată, înainte să fie expulzat.

Victima a fost salvată de la alte abuzuri, în urma violului, pe 6 octombrie, după ce trei cetăţeni au intervenit împotriva atacatorului, auzind strigătele tinerei. Ea a fost condusă la spital pentru a primi îngrijiri în urma rănilor suferite.

Un pantof găsit la locul faptei a fost supus unor analize şi a fost identificat ca aparţinându-i lui Trîmbiţaş, potrivit poliţiei. Românul s-a predat forţelor de ordine pe 11 octombrie, după ce a fost dat în căutare de către poliţie, ajutată de persoane fără adăpost şi membri ai comunităţii de români. Românul a recunoscut, ulterior, comiterea violului şi proferarea unor ameninţări cu moartea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite