Român arestat pentru viol în Italia, amnezic. „Am băut 20 de litri de vin, nu mai știu ce am făcut“

0
0

Un român de 40 de ani a fost arestat în Italia, la Cuneo, fiind acuzat că a violat o femeie într-un parc din oraș. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că nu-și mai amintește nimic din ce a făcut în ziua respectivă.

Românul a fost arestat de autoritățile italiene FOTO arhivă Adevărul
Românul a fost arestat de autoritățile italiene FOTO arhivă Adevărul

„Nu-mi amintesc nimic din acea după-amiază. Eram foarte beat, pentru că băusem mult: vreo douăzeci de litri de vin în ultimele două zile”, a spus românul la audieri, potrivit La Stampa.

Bărbatul este suspectat că a violat o femeie în vârstă într-un parc din oraș, pe 11 septembrie. Fapta s-a petrecut în jurul orei 18,00, când femeia ieșise în parc să-și plimbe câinele. Un bărbat care mergea cu bicicleta s-a oprit lângă ea, a început să-i vobească, după care a târât-o la marginea pistei de biciclete, unde a agresat-o sexual.

Victima a încercat să se elibereze și a strigat după ajutor, însă în zona respectivă nu se mai aflau alți oameni. După agresiune, bărbatul a dispărut cu bicicleta din parc, iar femeia a reușit să alerteze autoritățile. A fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Ulterior, în baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, anchetatorii l-au identificat pe român. Acesta spune că nu-și mai amintește ce a făcut, pentru că băuse foarte mult.

Într-adevăr, polițiștii i-au găsit în casă zeci de sticle goale de vin, însă medicii spun că acesta nu avea cum să consume atât de mult alcool într-un timp atât de scurt și apoi să fie capabil de fapta pe care a comis-o.

Bărbatul, care se află acum în arest, a mai avut recent probleme cu poliția. Mai întâi, a fost implicat într-o altercație cu un funcționar public, iar ulterior a amenințat că aruncă în aer locuința fostei soții, de care s-a despărțit de curând.  

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite