Reduceri la botox, implant mamar sau de păr pentru membrii unui sindicat al polițiștilor

0
Publicat:

Membrii Sindicatului Sidepol (Sindicatul Democratic al Polițiștilor) au negociat mai multe reduceri pentru angajați. Pe lângă reducerile la abonamentele la telefonie mobilă, la cazări, la combustibil sau la analize medicale, Sidepol a solicitat și reduceri la procedurile cosmetice.

FOTO sindicatulpolitistilor.ro
FOTO sindicatulpolitistilor.ro

În urma mai multor solicitări venite din partea membrilor de sindicat, am decis să lărgim paleta de oferte pe care o avem, prin facilitarea accesului membrilor și la clinici specializate de estetică și remodelare corporală. Astfel, am încheiat mai multe parteneriate de colaborare, cu 3 clinici din domeniu, din orașele: București, Craiova, Timișoara, care oferă discounturi considerabile membrilor noștri, la procedurile alese în cadrul clinicilor acestor parteneri”, se arată pe site-ul Sidepol. 

Pe site-ul sindicatului apar mai multe clinici la care angajații beneficiază de reduceri la diverse tratamente cosmetice. Potrivit acestuia, agenții au acces la tratamente pentru riduri, la injecții cu acid hialuronic sau botox, implanturi de păr, liposucție sau implanturi mamare.

Reducerile sunt de 10% și tot ceea ce trebuie să facă polițiștii este să meargă la clinicile partenere din cele trei orașe și să demonstreze că sunt membri ai sindicatului.

BeFunky collage (40) jpg
Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri