Raisa a fost ucisă de verișorul său: adolescentul de 15 ani ar fi recunoscut crima. Anchetatorii îl acuză de omor calificat

0
Publicat:

Miercuri, unul dintre verişorii Raisei, fetiţa de doi ani descoperită moartă într-o râpă după ce iniţial a fost dată dispărută, a fost audiat timp de mai multe ore de poliţişti şi, potrivit Antena 3, el ar fi recunoscut că a ucis-o pe copilă.

Adolescentul de 15 ani a recunoscut că şi-a omorât verişoara, captură video
Adolescentul de 15 ani a recunoscut că şi-a omorât verişoara, captură video

De altfel, adolescentul în vârstă de 15 ani a fost de la bun început principalul suspect în cazul uciderii copilei şi primul care a fost ridicat de anchetatori şi dus la audieri, fiind reţinut pentru 24 de ore în baza unui mandat.

Audierile au durat în jur de 15 ore, deoarece băiatul insista că este nevinovat şi că nu el a omorât-o pe micuţa Raisa. Între timp au început să apară şi rezultatele expertizelor cerute de anchetatori în ceea ce priveşte probele pe care le-au ridicat de la faţă locului şi, în plus, sângele descoperit pe pantalonii băiatului s-a dovedit a fi al victimei. Pus în faţa acestor dovezi, adolescentul ar fi recunoscut, în cele din urmă, că şi-a ucis verişoara.

Tot ce se ştie până acum este faptul că, la un moment dat, cei doi ar fi rămas singuri în casa băiatului, timp în care acesta a ucis-o într-un mod violent, întrucât, potrivit unor surse citate de Antena 3, anchetatorii ar fi găsit pe trupul fetiţei mai multe răni provocate prin înţepare.

Momentan nu se cunoaşte motivul care l-a determinat să comită această crimă îngrozitoare şi anchetatorii încearcă să pună cap la cap toate informaţiile pentru a înţelege ce s-a întâmplat cu adevărat.

În cursul acestei zile, criminalul, care este minor, având 15 ani, va fi condus în fața magistraților de la Tribunalul Dolj pentru emiterea mandatului de arestare pentru următoarele 30 de zile.

Dacă iniţial împotriva lui a fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă, în baza dovezilor şi a noilor informaţii, anchetatorii au schimbat încadrarea în omor calificat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite