La 16 ani, un bucureștean a încercat să-și ucidă străbunica folosind un ciocan de șnițele. Care ar fi fost motivul

0
Publicat:

Un tânăr de 16 ani a încercat să-și ucidă străbunica de 86 de ani un ciocan de șnițele, scopul atacului sălbatic fiind jaful, se pare. Femeia a ajuns în stare gravă la spital, iar tânărul a fost arestat.

image

În acest caz, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală și au luat măsura reținerii față de un inculpat minor cercetat pentru comiterea infracțiunii de violență în familie în modalitatea tentativei de omor.

Într-un comunicat, procurorii au explicat care a fost filmul evenimentelor. „La data de 17.05.2023, în jurul orelor 08:00 – 08:30, după ce a rămas singur în locuință cu străbunica sa în vârstă de 86 de ani, inculpatul (un băiat în vârstă de 16 ani) a luat un ciocan de bătut carnea, a mers în camera în care dormea străbunica sa și a lovit-o pe aceasta de mai multe ori în cap cu ciocanul respectiv, după care a părăsit adresa.

Victima a fost descoperită de fiica sa, care a apelat numărul de urgență 112 și astfel victima a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgență București, unde a fost internată cu diagnosticul de «agresiune, traumatism cranio-cerebral nivel 0 cu risc, multiple plăgi contuze fronto-parieto-temporo-occipital stânga, plagă contuză ureche stânga și zigomatic stânga».

Judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București a admis propunerea de arestare preventivă a inculpatului minor pentru o perioadă de 30 de zile.

Există bănuiala că agresiunea a avut loc pe fondul intenției inculpatului de a-și însuși o sumă de bani de la victimă, iar în acest sens cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri”, se arată în comunicatul procurorilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite