Profesor amenințat cu bătaia după ce a intervenit să despartă doi elevi care s-au încăierat. A fost sesizată Poliția

0
Publicat:

Este anchetă la un liceu din București, după ce un profesor de sport a fost amenințat cu bătaia de un elev. Acesta din urmă s-a încăierat cu un coleg, iar dascălul a intervenit ca să îi despartă. Gestul său nu a rămas însă netaxat de unul dintre copii.

Poliția a deschis o anchetă FOTO Adevărul
Poliția a deschis o anchetă FOTO Adevărul

Conform Digi 24, poliţiştii Secţiei 25 au fost sesizaţi la începutul acestei săptămâni, prin apel 112, de către directorul unui liceu din sectorul 6, cu privire la faptul că doi elevi, care se aflau în pauză, s-ar fi agresat reciproc.

În temeiul sesizării, agenţi de poliţie din cadrul Biroului Ordine Publică- Compartimentul Proximitate s-au deplasat la faţa locului, unde au luat legătura cu apelanta şi cu un bărbat, profesor de sport, în cadrul aceleiaşi unităţi de învăţământ, cel din urmă comunicându-le poliţiştilor că a observat cum doi elevi se loveau reciproc, fiind nevoiţi să intervină, pentru a-i calma, context în care unul dintre elevi i-a adresat injurii şi l-a ameninţat cu acte de violenţă”, a precizat Poliţia Capitale. Oamenii legii au transmis că cele sesizate au fost confirmate şi de către alţi martori prezenţi la eveniment. În acest caz, poliţiştii Secţiei 25, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au deschis o anchetă pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare. De asemenea, evenimentul a fost semnalat specialiştilor ANA şi BCCO Bucureşti, în baza “Planului Naţional de acţiune pentru siguranţa şcolară”.

Bătaie într-un liceu din Târgoviște. Băiat de 15 ani, agresat de trei colegi de clasă

Scandalul în școli a devenit tot mai frecvent în țara noastră. În luna octombrie 2023, trei adolescenți din Târgoviște au bătut un băiat de 15 ani. Incidentul a avut loc în liceul unde studiază toți patru, care sunt colegi de clasă.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, ca urmare a unor imagini video transmise pe o rețea de socializare, s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana vătămată, respectiv un minor de 15 ani, care, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi fost agresat verbal și fizic de trei colegi de clasă, minori, de 14 și 15 ani. Evenimentul s-ar fi produs într-un liceu din municipiul Târgoviște. Polițiștii continuă verificările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor conflictului și dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite