Peste 250 de jandarmi vor fi mobilizaţi în zilele de 27-28 iulie la festivalul „Rock the City“, în incinta Romexpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 250 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică la festivalul „Rock the City“ care se va desfăşura în perioada 27-28 iulie în incinta complexului Romexpo. Nu sunt anunţate restricţii în trafic.

Posesorii de autoturisme vor avea acces în interiorul complexului Romexpo prin porţile A şi C, iar pietonii vor putea intra la spectacol prin poarta B, potrivit organizatorilor.

„Jandarmeria Capitalei recomandă celor care vor participa la concert să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să manifeste răbdare şi să evite implicarea în conflicte de orice natură“, se precizează în comunicatul Jnadarmeriei Capitalei.

De asemenea, spectatorii trebuie să respecte măsurile adoptate de organizator privind orele de acces, trasee de deplasare sau obiectele cu care accesul în zona de desfăşurare a evenimentului este interzis, dintre care amintim: aparate de fotografiat cu obiective detaşabile, umbrele, sticle de băutură sau parfum, căşti de protecţie moto, etc.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite