Peste 200 de infracţiuni depistate în ultima săptămână de poliţiştii de investigare a fraudelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
13 persoane au fost reţinute sau arestate în ultima săptămână FOTO Adevărul
13 persoane au fost reţinute sau arestate în ultima săptămână FOTO Adevărul

Peste 200 de infracţiuni au fost depistate, în ultima săptămână, de poliţiştii din structurile de investigare a fraudelor, 13 persoane fiind în stare de reţinere sau arest preventiv.

În perioada 11 - 16 mai, în urma acţiunilor şi controalelor desfăşurate la nivel naţional, poliţiştii formaţiunilor de investigare a fraudelor au depistat 209 infracţiuni.

Poliţiştii au descoperit 72 de infracţiuni de evaziunea fiscală, 10 delapidări, 15 infracţiuni de fals intelectual, 15 infracţiuni de fals în declaraţii, patru infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi 18 infracţiuni de uz de fals. 

De asemenea, ei cercetează 41 de înşelăciuni în relaţiile comerciale, trei de gestionare frauduloasă, două abuzuri în serviciu şi patru abuzuri de încredere, trei infracţiuni privind Codul vamal, trei infracţiuni de contrabandă, trei privind societăţile comerciale, două infracţiuni de bancrută frauduloasă şi şase fapte de corupţie.

Poliţiştii cercetează 136 de persoane, suspectate de comiterea acestor fapte, dintre care 13 în stare de reţinere sau arest preventiv.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite