Percheziţii la Rin Grand Hotel într-un dosar de evaziune fiscală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziţii au loc şi la un sediu al firmei Pro Hotels, din hotelul Rin
Percheziţii au loc şi la un sediu al firmei Pro Hotels, din hotelul Rin

Poliţiştii şi procurorii bucureşteni fac miercuri percheziţii la Rin Grand Hotel într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul se ridică la peste 5 milioane de euro.

Potrivit unui comunicat emis de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, procurorii şi poliţiştii fac percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, la punctele de lucru ale mai multor societăţi comerciale, în vederea ridicării de documente financiar - contabile şi înscrisuri necesare soluţionării unei cauze penale în care sunt vizate infracţiuni de evaziune fiscală.

În acest caz se fac cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de efectuarea de rambursări ilegale de TVA şi de evaziune fiscală. Aceste infracţiuni ar fi fost comise în perioada 2007 - 2016 prin intermediul unor societăţi comerciale ce desfăşoară activităţi în domeniul construcţiei de ansambluri rezidenţiale şi hoteluri.

Prejudiciul estimat este de peste 5 milioane de euro.

Potrivit unor surse din Poliţie, una dintre percheziţii este la un birou al firmei Pro Hotels, aflat în hotelul Rin Grand.  Pro Hotels face parte din grupul de firme Rin Group, deţinut de fraţii Ionuţ şi Robert Negoiţă, arată News.ro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite