Percheziții în Capitală și alte cinci județe, într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul este de 2 milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii au efectuat joi 13 percheziții în București, Ilfov, Giurgiu, Ialomiţa, Galaţi şi Sibiu, într-un ntr-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 2 milioane lei.

Percheziții în București și alte 5 județe / Foto Arhivă
Percheziții în București și alte 5 județe / Foto Arhivă

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, în anul 2017, reprezentanții a 11 societăți comerciale au declarat achiziţii fictive de bunuri şi/sau servicii de la o societate, cauzând astfel prejudiciu bugetului de stat.

În cadrul perchezițiilor de joi, anchetatorii au identificat și ridicat mai multe probe. 

În cauză urmează a fi dispuse măsuri asiguratorii până la concurenţa sumei de 2.000.000 de lei.

Persoanele vizate urmează a fi conduse la audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 1, scrie AGERPRES.

Percheziţiile au fost efectuate de poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu şi Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite