Percheziţii de amploare la sediul ISU Teleorman. Un şef al structurii, în vizorul procurorilor militari anticorupţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Perchziţii au loc în această dimineaţă la sediul ISU Teleorman FOTO Adevărul
Perchziţii au loc în această dimineaţă la sediul ISU Teleorman FOTO Adevărul

Mai multe percheziţii au loc în această dimineaţă la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman. Percheziţiile sunt efectuate la cererea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, secţia militară. Potrivit anchetatorilor, printre cei vizaţi se numără şi o persoană aflată în conducerea Inspectoratului, suspectată de luare de mită.

Potrivit unui comunicat de presă al DNA, „sunt efectuate percheziţii în cinci locaţii, situate în localităţi din judeţul Teleorman, între care două sunt sediile unor instituţii publice, iar restul sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate corupţiei de un grup format din mai multe persoane cu grade de ofiţer şi subofiţer”.

Surse judiciare citate de Mediafax susţin că este vizată şi o persoană din conducerea ISU Teleorman.

Procurorii militari beneficiază de sprijin din partea Direcţiei Generale Anticorupţie şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, subliniază comunicatul.

Potrivit anchetatorilor, mai multe persoane vor fi aduse la audieri la sediul central al DNA din Bucureşti.

Ştire în curs de actualizare

Pe aceeaşi temă:

Descinderi de amploare în Ialomiţa la persoane bănuite de corupţie şi fals în domeniul achiziţiilor publice

Poliţiştii ialomiţeni efectuează miercuri dimineaţă 14 percheziţii la persoane bănuite de comiterea de fapte de corupţie în domeniul achiziţiilor publice, abuz în serviciu şi fals intelectual. La acţiune participă 80 de poliţişti, arată Poliţia Română.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite