Pățania unui fost ofițer al Armatei Române care a ajuns să culeagă căpșuni în Marea Britanie: a fost arestat după ce a tras cu arma pe o plajă

0
Publicat:

Un fost ofițer din Armata Română, care a fost dat afară întrucât a fost prins băut la muncă, a ajuns în Marea Britanie unde a săvârșit mai multe infracțiuni, iar ultima a pus capac.

Oamenii legii din Marea Britanie îl acuză pe român de mai multe infracțiuni FOTO Shutterstock
Oamenii legii din Marea Britanie îl acuză pe român de mai multe infracțiuni FOTO Shutterstock

Recent, poliția a fost chemată pe plaja Great Yarmouth pentru că s-au auzit multiple focuri de armă. Autor era nimeni altul decât Albert Ciorvasi, un fost ofițer din armata română în vârstă de 43 de ani. El a recunoscut în fața ofițerilor că a folosit o pușcă cu aer comprimat de calibru 22, cu lunetă telescopică, pentru a trage de la distanță într-o țintă, în scop de antrenament. Deși nu a înțeles de ce este ilegal să tragi cu arma într-un loc public, conform Știri din Diaspora.

 „Nu a înțeles că legea din această țară interzice oamenilor să dețină și să poarte o armă de acest tip în public”, a declarat avocata românului pentru presă.

„Când a fost interogat de poliție, a spus că nu are grădină, așa că s-a dus la plajă pentru a trage în niște ținte. El a negat că cineva a fost vreodată în pericol”, a povestit procuroarea Denise Howard. 

Bărbatului i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune la Thames Magistrates' Court din Londra, după ce nu s-a prezentat pentru a fi condamnat pentru șapte infracțiuni. 

Românul nu este la prima abatere. Între 30 septembrie și 17 octombrie, el este acuzat de efracție, furt în magazin, trei furturi din autovehicule, deteriorarea parbrizului unei mașini și încercarea de a sparge altă mașină.

Tribunalul din Great Yarmouth se va pronunța pe 26 ianuarie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite