O tânără absolventă a Facultății de Medicină din Galați, descoperită moartă în Franța. Ea a fost înjunghiată

0
Publicat:

O tânără absolventă a Facultății de Medicină a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, care se afla în Franța pentru a-și pregăti rezidențiatul, a descoperită moartă într-un apartament. Tragedia s-a petrecut în orașul Amiens, într-un apartament închiriat de tânăra de 31 de ani.

Tânăra absolvise Facultatea de Medicină din Galați FOTO: Facebook
Tânăra absolvise Facultatea de Medicină din Galați FOTO: Facebook

Moartea șocantă a unei tinere românce în vârstă de 31 de ani, descoperită într-un apartament Airbnb din Amiens, Franța.

Într-o întorsătură tragică a evenimentelor, visul unei tinere românce a fost spulberat în timp ce se pregătea să înceapă pregătirea pentru rezidențiat în Franța. Doina J., o tânără de 31 de ani, a fost găsită moartă, înjunghiată într-un apartament închiriat prin intermediul platformei Airbnb, situat pe bulevardul Alsace-Lorraine din Amiens, Franța, la doar cateva ore dupa ce aceasta s-a cazat.

Doina, absolventă de medicină la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, se afla în vizită la o colegă medic din Franța, având în plan să înceapă pregătirea de rezidențiat în hexagon. Visul ei de a avansa în cariera medicală în Franța a fost brusc întrerupt de această tragedie neașteptată.

Autoritățile au mai mulți  suspecti și au anunțat că se desfășoară investigații extinse pentru a elucida circumstanțele exacte ale crimei, au anunțat surse din comisariatul central de politie din Amiens. În acest moment, motivele din spatele atacului rămân neclare, pista principala fiind tâlhăria.

Familia și prietenii tinerei sunt în stare de șoc, la fel și comunitatea universitară care își exprimă compasiunea față de această tragedie.

Autoritățile franceze au început ancheta și speră să facă lumină în acest caz și să-i ducă pe făptași în fața justiției cât mai repede.

Potrivit publicației franceze Courrier-Picard, procurorul general din Amiens, Jean-Philippe Vicentini, confirmă că victima a murit în urma unor răni prin înjunghiere. Deocamdată nu au fost efectuate arestări.

De asemenea, Direcția de anchetă penală din Amiens a fost solicitată să identifice și să aresteze autorul sau autorii, precum și să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs această crimă.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite