Accident grav pe aerodromul Clinceni, după un salt cu paraşuta. Victima a decedat la spital VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii ISU B-IF au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pe pista Aerodromului Clinceni pentru acordarea asistenței medicale unei persoane care a căzut cu cu parașuta la aterizare.

UPDATE ORA 14:25

Medicii de la Spitalul Floreasca au anunțat că pacientul a decedat la ora 13:47, după ce a intrat în stop cardiorespirator. Acesta ajunsese la unitatea medicală în stare foarte gravă.

„În urma accidentului în care un paraşutist a căzut la aterizare pe pista Aerodromului Clinceni, facem următoarele precizări: pacientul a ajuns, la prânz, într-o stare extrem de gravă, la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti cu un elicopter SMURD; a fost preluat imediat de o echipă medicală multidisciplinară, care a încercat manevrele de stabilizare. În ciuda tuturor eforturilor făcute, pacientul a intrat în stop cardio-respirator şi, din păcate, la ora 13,47 a fost înregistrat decesul acestuia. Ne exprimăm regretul faţă de acest tragic accident şi transmitem sincere condoleanţe familiei şi apropiaţilor. Suntem alături de ei în aceste momente dificile”, se arată într-un comunicat al unităţii medicale.

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti şi poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti au anunţat că au deschis un dosar de urmărire penală pentru vătămare corporală din culpă în cazul paraşutistului căzut pe pista Aerodromului Clinceni.

UPDATE, ORA 12.20

Potrivit Ştiripesurse, paraşutistul, care se află în stare critică la Spitalul Floreasca din Bucureşti, se numeşte Vlad Iurie şi are 43 de ani.

UPDATE, ORA 11.50

ISU a informat că victima este un bărbat în vârstă de 42 de ani, care a suferit leziuni grave, printre care un traumatism cranio-cerebral. El a fost transportat de elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca din Bucureşti în stare de inconştienţă şi intubat.

Potrivit G4 Media, bărbatul, care făcea paraşutism de agrement în cadrul clubului TNT Brothers, s-ar fi accidentat în urma unui viraj efectuat foarte aproape de sol.

Intervine elicopterul SMURD
Intervine elicopterul SMURD

Accidentul a fost raportat la numărul de urgenţă 112 de o persoană, care a semnalat că incidentul a avut loc pe Aerodromul Clinceni.

Știre în curs de actualizare

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite