O glumă proastă putea să-l coste pierderea piciorului. Cum a fost legat un bărbat cu cătușele de gleznă

0
Publicat:

Bărbatul din Botoșani  reușit să fie salvat abia după ce a fost găsită o cheie potrivită pentru desfacerea cătușelor.

Întâmplarea a avut loc la Botoșani FOTO: Monitorul de Botoșani
Întâmplarea a avut loc la Botoșani FOTO: Monitorul de Botoșani

Un bărbat din Botoșani a trecut printr-o întâmplare pe care o va ține minte toată viața. Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost legat, în glumă, cu cătușele de gleznă de către prietenul său.

El a declarat polițiștilor că acele cătușe le-ar fi găsit în parc. Fiind legat însă strâns, piciorul a început să se umfle, dar când au vrut să desfacă cătușele și-au dat seama că nu au cheia potrivită pentru a elibera piciorul.

Cei doi protagoniști au mers să ceară ajutor la Poliția Locală, dar nici aici nu au avut noroc, fiind vorba de un model mai vechi de cătușe pentru care nu aveau cheie. În consecință, cei doi prieteni au mers la spital, dar pentru că nici acolo nu au găsit un sprijin imediat, bărbatul încătușat a decis să plece acasă, fără acordul medicilor.

A revenit peste câteva ore, în dureri crunte, astfel că medicii au cerut la rândul lor ajutorul polițiștilor, care după mai multe încercări au găsit o cheie potrivită pentru desfacerea cătușelor de pe piciorul care își schimba deja culoarea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite