Gluma proastă a doi maramureşeni: s-au filmat în timp ce anunţau la un megafon ştirea falsă că a început războiul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia i-a găsit apoi pe tinerii au anunţau că suntem bombardati SURSA FOTO Arhivă
Poliţia i-a găsit apoi pe tinerii au anunţau că suntem bombardati SURSA FOTO Arhivă

Doi tineri din Sighetu Marmaţiei au primit o amendă usturătoare după ce, noaptea trecută, au fost „viteji” şi s-au distrat, acţionând la un megafon sunetul unei sirene şi anunţând că ne atacă Rusia.

Cei doi tineri sau filmat şi au făcut live pe Facebook în timp ce se aflau într-o maşină şi circulau pe străzile oraşului Sighetu Marmaţiei, punând la un megafon sunetul unei sirene şi anunţând că suntem atacaţi de Rusia. Anunţau, de asemenea, oamenii să se adăpostească şi că Sighetul ar urma să fie bombardat.

În condiţiile în care războiul se află lângă graniţele României, ideea lor de distracţie nu a fost una chiar pe placul tuturor.

Imaginile au ajuns şi la Poliţia Maramureş, care au anunţat că fac verificări pentru a identifica persoanele implicate şi pentru a lua măsurile care se impun.

„Astăzi, 4 martie, în urma apariţiei în mediul on-line a unui clip video, în care se aude sunetul unei sirene de război, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări, pentru identificarea persoanelor participante şi luarea măsurilor legale care se impun.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii din Sighetu Marmaţiei, au fost identificaţi doi tineri de 19 ani din Sarasău.

Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 2.000 de lei conform art.2 pct. 1 din Legea 61/1991”, arată IPJ Maramureş.

Vă recomandăm şi: 

Copiii din centrele sociale din Ucraina, evacuaţi din calea războiului. 122 de suflete au ajuns în România

Război în Ucraina. Gabriela Firea: Au intrat în ţară peste 58.000 de copii din Ucraina. Aseară, la Tulcea, au intrat 85 de copii orfani

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite