Misterul morții afaceristului Adrian Kreiner se adâncește. Asasinatul la comandă, mascat de un jaf, una dintre ipotezele anchetei

0
Publicat:

Tot mai multe indicii conduc la faptul că uciderea afaceristului din Sibiu nu a fost întâmplătoare. Detalii importante ies la iveală în cazul lui Adrian Kreiner, de 50 de ani, a murit după o bătaie cruntă aplicată de 3 indivizi veniți să-l jefuiască în propria locuință, la Sibiu.

Adrian Kreiner a fost ucis în bătaie în timpul unui jaf FOTO Facebook
Adrian Kreiner a fost ucis în bătaie în timpul unui jaf FOTO Facebook

În momentul atacului, în casă se afla victima, fiica sa, de 23 de ani, dar și iubita afaceristului. Conform Digi 24, mama celei din urmă crede că la mijloc este vorba despre altceva, nu doar un furt. Anchetatorii iau în calcul inclusiv un asasinat la comandă, acoperit de un jaf.

Părerea mea personală? Da. Au mai și furat, dar doar ca să dea aspectul de furt și nu vii întâmplător în grup. Vii unul singur, îți încerci norocul, nu trei„, a declarat femeia.

Anchetatorii au o misiune grea în descifrarea acestui caz. Ei vor trebui să afle și de unde au știut hoții cum să dezactiveze alarma și camerele de supraveghere. De asemenea, familia lui Kreiner a declarat că în seif era o sumă mare, însă hoții nu au luat toți banii.

Și unul dintre partenerii de afaceri ai bărbatului omorât în bătaie, spune că nu este vorba despre un furt oarecare. „Nu este vorba doar de un furt oarecare, ci este vorba despre o atrocitate și de o schingiure, o chinuire. Nici nu contează dacă a fost jaf, sau a fost doar o răzbunare, ceea ce a ieșit din toată treaba asta este dureros și este un lucru urât„, a spus, conform sursei citate mai sus, Andrei Olaru.

La rândul său, Dan Antonescu, fost criminalist, crede că această tragedie ar putea avea ca mobil o datorie neachitată la timp.

Despre omul ăsta eu, ca anchetator, am obligația să iau în calcul și varianta în care vorbim despre un împrumut neachitat la timp, o datorie. Cineva a vrut să-i transmită mesajul că trebuie să se achite„ a precizat Antonescu.

Filmul atacului din noaptea fatidică 

Tragedia de la Sibiu a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 02.30, într-o vilă situată pe strada Moldoveanu. Trei bărbați cu cagule au pătruns în casa omului de afaceri Adrian Kreiner pentru a fura mai multe bunuri. Proprietarul locuinței, iubita și fiica acestuia dormeau când, la un moment dat, în casă s-au auzit zgomote. 

Adrian Kreiner s-a trezit și i-a surprins pe hoți în flagrant, în timp ce scotoceau prin casă. Pentru a nu suna la poliție, aceștia s-au năpustit asupra bărbatului cu pumnii și picioarele. L-au bătut atât de crunt încât omul și-a pierdut cunoștința. Apoi, l-au legat de mâini și de picioare și l-au acoperit cu un covor. 

Pentru că nu găseau ce căutau, atacatorii au trecut la amenințări la adresa iubitei dar și fetei afaceristului. Pe aceasta din urmă, în vârstă de 23 de ani, au amenințat-o cu pistolul cerându-i să le spună unde ține tatăl ei banii. 

La scurt timp după, indivizii au plecat și nu mâna goală. Au luat din casa lui Adrian Kreiner bunuri în valoare de aproape un milion de euro. Printre acestea, mai multe ceasuri de lux.

Aflat în stare gravă-comă profundă, Kreiner a fost transportat la spital după ce apelul la 112 a fost făcut de iubita acestuia. Din păcate, cu toate eforturile medicilor de a-i salva viața, pacientul s-a stins din viață marți seara.

În prezent, cei trei suspecți se află în libertate, o armată de forțe de ordine aflându-se pe urmele lor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite