Un polonez s-a prefăcut că e manechin pentru a da o spargere la mall. Ce a furat

0
Publicat:

Jaf inedit la Varșovia, unde un bărbat s-a prefăcut că ar fi manechin în vitrina unui magazin, pentru a putea da o spargere după ora închiderii. Tânărul a fost arestat.

Bărbatul s-a dat drept manechin pentru a fura din mall FOTO Poliția Varșovia
Bărbatul s-a dat drept manechin pentru a fura din mall FOTO Poliția Varșovia

Tânărul de 22 de ani a fost fotografiat stând nemișcat și ținând o geantă într-o vitrină a unui magazin, căruia poliția nu i-a dat numele, potrivit BBC News.

Oamenii legii au spus că acuzatul a mers în mai multe locuri, după închidere a mall-ului, înainte de a-și stabili ținta finală.

La vânătoare de haine, mâncare și...bijuterii

Poliția din Varșovia a raportat că nici personalul și nici cumpărătorii nu au observat nimic neobișnuit, deoarece bărbatul stătea nemișcat în vitrină și putea fi foarte ușor confundat cu un manechin. Jaful său cel mare a fost dat la un stand de bijuterii.

Dar până la punctul culminant, hoțul a servit o cină târzie la unul dintre restaurante și și-a reînnoit garderoba.

Poliția a spus că tânărul intrat într-un magazin de îmbrăcăminte și „și-a schimbat hainele cu altele noi”, înainte de a se întoarce la restaurant pentru o altă masă.

În cele din urmă, a fost depistat de personalul de securitate. Totodată, el fost surprins de camerele de supraveghere, în timp ce se strecura pe sub obloanele parțial deschise ale magazinului de îmbrăcăminte.

image

Pedeapsă de până la 10 ani de închisoare

Bărbatul nu este la prima sa abatere. Robert Szumiata, purtător de cuvânt al poliției, a declarat că acesta a mai dat o spargere la o altă locația, unde în mod similar, a așteptat până la ora închiderii, apoi „a luat bani din mai multe case de marcat și a încercat să fure alte obiecte”.

Bărbatul a fost arestat preventiv, pentru o perioadă de trei luni, potrivit declarațiilor procurorilor din Varșovia. Pentru faptele sale, el riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite