Mircea Drăghici şi Constantin Nicolescu, foşti lideri PSD, achitaţi de ÎCCJ. Decizia nu e definitivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Drăghici, fost trezorier al PSD, a fost achitat în acest dosar FOTO Arhivă
Mircea Drăghici, fost trezorier al PSD, a fost achitat în acest dosar FOTO Arhivă

Mircea Drăghici, fost trezorier al PSD, şi Constantin Nicolescu, fost şef al CJ Argeş, au fost achitaţi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, într-un dosar în care erau acuzaţi de procurori de fapte ca abuz în serviciu, instigare la abuz în serviciu sau complicitate la abuz în serviciu, pentru fapte din 2009-2010. Decizia nu e definitivă

Constantin Nicolescu, fost lider PSD şi preşedinte al CJ Argeş, a fost achitat pentru abuz în serviciu, instigare la abuz în serviciu şi trafic de influenţă. 

Mircea Drăghici, fost trezorier al PSD, a fost achitat pentru complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la instigare la abuz în serviciu. Şi alte persoane din dosar au fost achitate pentru infracţiunile de complicitate la abuz în serviciu sau de abuz în serviciu. Printre aceştia sunt peste zece primari.

Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nu este definitivă. Apelul poate fi făcut în termen de zece zile

Dosarul este mai vechi. La 23 noiembrie 2015 procurorii DNA Pitesti au trimis în judecată 43 de persoane, într-un dosar în care prejudiciul este de aproape un milion de lei, reprezentând paguba adusă unui numar de 35 de unităti administrativ-teritoriale prin încheierea unor contracte de consultanţă. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite