Mascații Poliției au salvat un bătrân sechestrat de fiul său în locuință VIDEO

0
Publicat:

Mascații Poliției Capitalei au reușit ieri să salveze un bărbat care era sechestrat în locuință sub amenințarea unui cuțit de către fiul său.

Polițiștii au fost anunțați prin 112
Polițiștii au fost anunțați prin 112

Poliția a fost anunțată prin numărul de urgență 112 de către un bărbat, prieten de familie al celor doi. "Polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 57 de ani, care a relatat verbal faptul că, în jurul orei 09.30, s-a deplasat la adresa menționată, pentru a-i vizita pe un bărbat și pe fiul acestuia, moment în care, cel din urmă l-ar fi amenințat un obiect tăietor-înțepător. Astfel, polițiștii au luat legătura cu tatăl persoanei reclamate, un bărbat în vârstă de 75 de ani, care le-a relatat, prin fereastra imobilului, faptul că fiul său nu îi permite să părăsească apartamentul. De asemenea, în încercarea de a relaționa cu bănuitul, un bărbat de 46 de ani, acesta a precizat că tatăl său nu are voie să părăsească locuința, asigurând ușa de acces în imobil”, se arată într-un comunicat.

Având în vedere că bărbatul prezenta un comportament agitat și era incoerent refuzând orice contact cu polițiștii, s-a solicitat sprijinul unei echipe de negociatori și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

„Întrucât la momentul sosirii acestora, din interior se auzeau mai multe zgomote și strigăte, s-a procedat la intrarea în locuință, iar bărbatul de 46 de ani a fost imobilizat. Astfel, polițiștii au reușit salvarea persoanei vătămate și scoaterea ei din imobil, în siguranță. De asemenea, în interiorul casei, a fost găsit un obiect tăietor-înțepător pe care bănuitul l-ar fi avut asupra lui pe parcursul desfășurării evenimentelor, acesta fiind ridicat și sigilat de către polițiști”, mai arată sursa citată.

Ulterior, un echipaj de prim ajutor l-a transportat pe bărbatul de 46 de ani la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate, unde s-a decis internarea sa.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite